duminică, 20 iunie 2010

Macrou la gratar:

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente:
macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in
comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Mod de preparare:
Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe
exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie
de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se

impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru
aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.Se serveste cu mamaliguta si smatana.
Cu un vin alb sec!
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog